Discussie: ned 123 hd
Los bericht bekijken
  #85  
Oud 31 juli 2009, 17:03
rnuijts's schermafbeelding
rnuijts rnuijts is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2008
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis
DTV: Humax 5050C
Berichten: 62
Standaard

Blijft natuurlijk raar dat ziggo dit over zichzelf afroept door HD op zulke hoge frequenties te zetten. Nogmaals zie Eurosport HD niks mis mee. Waarom niet wat verschoven en HD op lage MHZ dat zou bij heel veel mensen heel wat problemen schelen. SD op de hoge MHZ geeft veel minder problemen vanwege de lage bitrate.

Omdat Ziggo graag HD op hoge MHZ zet moeten wij onze TV van de muur halen, decoder demonteren en naar de meterkast gaan om te kijken waar het probleem zit . Ziggo had dit kunnen verwachten. Hetzelfde als de samsung geluids problemen die waren er vorig jaar met Ned 1 HD voetbal ook al en een jaar later weten ze nog steeds van niks. Wat heeft gecertificeerd door Ziggo dan nog voor waarde? Alleen maar geld overeenkomst zodat andere merken niet op het netwerk mag?

Ik wil niet al te negatief over Ziggo doen want ik ben best tevreden met mijn alles in 1 pakket, goede kwaliteit voor een lage prijs en ik heb gelukkig geen geluids problemen met Samsung HD decoder en nog steeds goed beeld met mijn gamma kabel en splitter. Maar sommige dingen snap ik gewoon niet.