Los bericht bekijken
  #186  
Oud 31 juli 2009, 13:20
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Maar wat is nou de beste manier om de klachten zo duidelijk te maken dat er ook werkelijk iets gaat gebeuren en dan heb ik het er niet over om een 'revolutie' te beginnen en niet betalen is ook geen oplossing, daar wil ik niet eens aan denken.

Als je de helpdesk belt dan krijg je gewoon standaard antwoorden, ach die weten ook vaak niet beter dan wat er voor hun staat, niet lullig of beledigend bedoeld maar dat is een feit wat telkens weer blijkt.

Er moet een afdeling zijn die de klachten wil inventariseren en er meteen mee aan de slag gaat en dan doel ik niet op een 'wishlist' en ook niet "Ron heeft een klacht...we gaan meteen de firmware voor hem aanpassen", dat slaat nergens op.

De bugs moeten er uit en zo nodig moet er meer open gezet worden. Laat de consument zelf beslissen naar welke uitgang de audio en video-signalen moeten en zet ze niet op "alles". Volgens mij komt daar een hoop gedonder van. Laat dat 'handshake-protocol' varen, nergens voor nodig.

Als ik m'n ontvanger op 1080i wil zetten moet hij daar op blijven staan. Want als ik dat paarse/groene beeld heb is het ook 100% zeker dat de resolutie weer eens anders staat en nogmaals mijn vrouw en dochter hebben daar al helemaal geen sappie van en willen dit ook niet steeds tegen komen.

Wellicht leest er iemand van de afdeling iTV mee, die hier wat zinnigs over kan zeggen, ik zou er blij mee zijn.