Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #325  
Oud 31 juli 2009, 13:07
spotterplane's schermafbeelding
spotterplane spotterplane is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 april 2009
Locatie: Vogelenzang/Multikabel
Ziggo Internet: Ziggo Z1/Scientific Atlanta
DTV: Humax 5050 HD pvr 2x//Pioneer Kuro 37 inch LCD
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wim_H Bekijk bericht
Tijdens onze vakantie zijn 11 van de 17 geprogrammeerde opnamen mislukt, waaronder 2 dubbele afleveringen van "Lost". Niet alleen gigantisch balen, maar ook lastig uit te leggen aan mijn gezinsleden. Totaal onacceptabel voor zo'n splinternieuw apparaat (sinds eind mei 2009 in mijn bezit) dat "Ziggo gecertificeerd" en volledig uitgetest zou zijn. Voor zover mij bekend is mijn Ziggo abonnementsgeld ten volle betaald, is de (oranje) smartcard volgens de voorschriften geactiveerd en heb ik de opnamen via de EPG geprogrammeerd. Wat mij betreft had het apparaat gewoon betrouwbaar moeten opnemen. Als ik soortgelijke ervaringen van anderen lees, dan kan ik niet anders concluderen dan dat de gebruikte techniek (nog) niet volwassen genoeg is om op zo'n grote schaal te worden uitgerold. Erg jammer, want van de opnamen die wél zijn gelukt is de beeld- en geluid kwaliteit uitstekend.
P.S.: Wie kan mij helpen aan de twee dubbele afleveringen van "Lost" van 17 en 24 juli 2009?
Inderdaad volkomen onacceptabel. Je koopt juist de 5050 om ermee op te nemen want anders was de Humax 5000 wel voldoende geweest.
Zo als gezegd ga ik wel weer opnemen op mijn analoge dvd recorder en heb ik aan de 5050 een duur betaalde gewone decoder.
Ziggo had nooit z'n goedkeuring mogen afgeven voor dit apparaat want het deugd gewoon niet!
Maar belangrijker nog: wat doen we eraan?