Los bericht bekijken
  #181  
Oud 31 juli 2009, 11:07
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Dat begrijp ik. Voor klanten als ronvm ligt het echter anders. Zij hebben de ontvanger aangeschaft in combinatie met een twee-jarig contract en kunnen mijns inziens het slecht functioneren en het nog steeds ontbreken van beloofde functionaliteit na diverse firmware updates gebruiken als legitieme redenen om het contract te laten ontbinden en de ontvanger retour te zenden.
Klopt, wij hebben wel alles betaald en doen dat nog steeds. Ziggo heeft ruim de tijd gehad (er is immers een testperiode geweest) om de ontvanger wel of niet te certificeren, helaas hebben ze dat gedaan terwijl het nog steeds niet goed is. Ik heb een paar dagen geleden een nieuwe reciever gekocht en die werkt grandioos goed zonder concessies zoals je mag verwachten, dit verwacht ik ook van een dienst waarbij je een twee-jarig contract afsluit. Anders had er bij moeten staan dat het nog in de experimentele fase verkeerd en dat er onvolkomenheden zijn. Ik ben er van overtuigt dat het niet aan de ontvanger ligt maar aan de modificaties daaraan, al dan niet softwarematig. Vreemd vind ik het ook wanneer ik een apparaat koop er restricties op zitten, het is contractueel gezien toch écht mijn eigendom. Er moet gewoon aan gewerkt worden en binnen een redelijk gesteld termijn een oplossing voor handen zijn. Helaas lees ik daar niks over, de helpdesk zegt ijskoud "het is nog nieuw allemaal" maar daar kan ik geen brood van bakken en heb dus niks aan deze uitspraak. Nogmaals ik klaag niet over Ziggo maar over deze dienst met bijbehorende hardware die momenteel wel erg slecht uitpakt.

Toch ben ik er van overtuigt dat de Cisco geen slecht apparaat is en het wel degelijk zou moeten kunnen, maar dat gebeurd door allerlei omstandigheden (slechte firmware e.d.) niet.

Ik heb ze dan ook een mail gestuurd waarin ik m'n ongenoegen hierover uitspreek met als eindtekst "hopende op een persoonlijk en geen standaard antwoord"...

Wordt vervolgt...