Los bericht bekijken
  #1  
Oud 30 juli 2009, 23:23
no-bit's schermafbeelding
no-bit no-bit is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hertogenbosch @Home-Ziggo
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 32
Standaard Bij Ziggo wordt bellen beloond

Toegegeven als je aan de gang gaat met Ziggo op internet dan is het qua snelheid turreledokie met ADSL dat is wel duidelijk, toch heeft Ziggo ook onduidelijkheden maar ook die zullen snel tot het verleden behoren.

Een Alles-in-1 Extra bij Ziggo kost slecht € 64.95,- pm en wat dan opvalt is de internet snelheid down 50 Mbit/s en up 5 Mbit/s.

Leuk pakket, Internet TV en Telefoon in een.

Maar waarom is deze snelheid niet beschikbaar in het Internet pakket, daar is de maximale snelheid bij Z3 down 25 Mbit/s en up 4.0 Mbit/s en dit kost dan € 47,95,-

Ik wil niet bellen via Ziggo omdat ik de voorkeur geef en houd op een GSM abbo, tv kijken doe je niet als je Internet hebt maar die snelheid van 50Mbit/s past ook perfect bij het abbo als het je € 47,95,- kost toch ?

Voor het verschil € 17,- laat je bewust TV en telefoon schieten maar dat het ook ten koste gaat van je snelheid is een beetje krom. Of is het modem dat nieuwe aanmelders dat alle Alles-in-1 Extra afsluiters krijgen ook veel beter als het Z3 abbotje dat volgens de website geschikt is voor Grote bestanden snel up- en downloaden, online gamen of genieten van streaming audio en video.

Laatst gewijzigd door no-bit; 30 juli 2009 om 23:31