Los bericht bekijken
  #8  
Oud 30 juli 2009, 18:14
dada_sven's schermafbeelding
dada_sven dada_sven is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles in een Plus
DTV: Humax
Berichten: 5
Standaard

Dank voor alle hulp, maar vanochtend de WRT610N weer aangesloten na een aantal dagen weer mijn oude vertrouwde router te hebben gebruikt. Weer geen verbinding met het WWW. Toe nog een keer de WRT610N naar default gereset, toen eerst handmatig de configuratie ingeklopt en helaas werkte mijn LAN wel maar de rest ....... was onmogelijk. (Ja ook het modem een aantal minuten van de stroom gehad). Daarna nog een keer de router naar default gereset en toen alles aan de hand van de bijgeleverde CD geinstalleerd. Miste je wel een aantal extra beveiligingsinstellingen maar......... je raad het zeker wel weer geen WWW. Heb nu het hele zaakje weer in de doos gedaan en afgeleverd bij de leverancier. Die mag het nu uitzoeken wat er aan de hand is. Dit is inmiddels de tweede WRT610N die retour gaat naar de leverancier, de eerste had iets met de interne antennes van de WiFi. Deze is ook niet goed, ben toch erg blij dat ik mijn oude router nog steeds niet heb verkocht. Deze werkt zonder issues en storingen. Had de WRT610N namelijk aangeschaft om een goed onderscheid te maken tussen de 802.11G en 802.11N snelheden met de diverse draadloze netwerkkaarten in mijn systemen, maar het mag nog even niet zo zijn.
Ben weer terug naar mijn oude vertrouwde WRT350N, en moet zeggen dat alles weer geheel stabiel werkt. Alleen mijn WiFi zit nu weer op de 54 MBit, maar ja je kan niet alles hebben.

Heb zelf het vermoeden dat er een onderdeel te warm wordt, en het dan opgeeft. Daarom mag de verkopende partij dit nu verder oplossen.