Los bericht bekijken
  #101  
Oud 30 juli 2009, 15:00
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Er is naar mijn mening niet mis met het hanteren van het lokale tarief. Dat deed @home ook. Ik begrijp werkelijk niet waarom Ziggo een dergelijk hoog tarief hanteert. Dit heeft niets met wachttijden te maken, wel met service.

Wat betreft het argument onzintelefoontjes: die kun je gewoon afkappen, de goeden hoeven toch niet onder de slechten te lijden dacht ik zo !
Vooral de laatste zin vind ik de kern raken. Onzintelefoontjes kap je gewoon af en vaak is dat ook nog een zeer kort telefoontje waarin men een scheld- of vieswoord spuit en neerlegt.

Daarbij kan ik mij voorstellen dat dit in mindere mate zal gebeuren omdat je tegenwoordig je eerst door een heel spraak-menu heen moet worstelen.

Verder;

Net als eerder reeds aangehaald is de wachttijd redelijk als er niets aan de hand is. Zodra er een wat grotere storing is loopt de wachttijd navenant op.

Helpdesk-medewerkers worden gewoon door ons abbo-geld betaald. Dat 0900-nummer is alleen een ontmoedigingsbeleid om te bellen. Waardoor zij hun slogan "zigo onderling bellen gratis" zelf onderuit halen.

Je moet maar eerst gaan zoeken op de Ziggo-site waar alles goed verstopt zit. (tenzij je iets wilt kopen.) Lukt dat niet gebruik dan het webformulier.

De helpdesk wil liever zo weinig telefoontjes hebben.
Niet zo'n vreemde optie maar de site is zeer onduidelijk in zijn navigatie als het om instellingen en storingen gaat en de reactie op webformulieren is ook niet optimaal als er al een reactie komt.

Mensen hebben toch liever een ander mens aan de telefoon.
Wat je bij andere helpdesken moet betalen interesseert mij weinig want daar doe ik geen zaken mee. We hebben het over Ziggo. Idd. zijn er sommige helpdesken die 2 euro of meer rekenen.

Een 0800-nummer zou ideaal zijn als men dan alleen mensen gaat helpen die hun nummerweergave aan hebben staan. Als er dan toch nog mensen na de worsteling met het spraak-menu onzin willen uitkramen kan je ze loggen en bij herhaling(en) die nummers blokkeren.

Als bij mijn hosting-provider men een gewoon telefoonnummer gebruikt en de helpdeskmensen van alle markten thuis zijn en rechtstreeks de server of administratie kunnen bedienen moet dat voor Ziggo ook mogelijk zijn.
Mijn hosting-provider is zeker geen kleintje dus daar zit het probleem niet.
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net