Los bericht bekijken
  #4  
Oud 30 juli 2009, 14:52
dada_sven's schermafbeelding
dada_sven dada_sven is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles in een Plus
DTV: Humax
Berichten: 5
Standaard

Helaas allemaal al geprobeerd maar zodra er iets bij Ziggo wordt gedaan, is de (WAN) netwerkverbinding weg en komt deze niet meer terug. Met mijn oude router (een Linksys WRT350N) heb ik een stabiele verbinding, wat er ook gebeurd. Dan kan ik een paar dagen geen gebruik maken van de WRT610N. Ik vermoed dat dit een hardware matig iets is, daarom de router vanochtend retour gebracht naar de leverancier. Deze mag het verder gaan uitzoeken. Ik heb er mijn buik vol van, om iedere keer de van router te moeten switchen.

Op papier is het een geweldige router (de WRT610N) maar hier is duidelijk iets mis. Mocht ik een andere retour krijgen, moet deze stabiel werken en als het modem wordt gereset zo weer opkomen anders weet ik wel wat ik er mee ga doen. Omruilen voor een Apple Airport Extreme, deze heeft dezelfde mogelijkheden alleen een LAN-poort minder, maar hiervoor heb ik oplossingen genoeg in de vorm van een eenvoudige Gb switch.

DD-WRT is leuk maar ....... moet er wel de firmware voor zijn die stabiel is, en om nu Beta releases te gaan gebruiken maakt het storingzoeken er niet eenvoudiger (eerder omgekeerd).