Los bericht bekijken
  #9  
Oud 30 juli 2009, 11:42
pimz3001's schermafbeelding
pimz3001 pimz3001 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 april 2006
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: TV-only
DTV: Humax IR-FOX-C
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Bedankt voor het linkje! Dat ga ik ook maar eens lezen, want een schotel wordt steeds interessanter. Zeker nu ik las dat de nieuwe Philips TVs straks DVB-S/DVB-S2 ondersteunen via de TV interface (zie hier). Ik ben het wachten op de CI+ cam nu ook wel beu.
Hey da's interessant! Het gaat me niet zozeer om het kastje an sich (Ben netwerkbeheerder en gek op kastjes en (draadloze) kabeltjes , het gaat mij vooral om vriendin-vriendelijk bediening. Het gaat zelfs nog mis met een Harmony one...)

Dit is een los kastje, maar kwa bediening wel geintegreerd in de TV. Komt er voor mij gevoel op neer dat ik nu rustig voor een 8404 kan kiezen, even aanrommel met de huidige Humax ir-fox-c en wordt het nix met CI+, kan ik altijd nog switchen naar satelliet , of evt alsnog naar Alphacrypt.

Heb ik eigenlijk alleen nog de vraag aan de satellieters hoe dat zit met die ondertiteling. Als die via de kabel te zien is, betekent dat dat ie ook wordt meegestuurd naar de satelliet en dat je die dan kunt selecteren/aanzetten ofzo? (Da's de laatste vraag over satelliet hoor wmb. )