Los bericht bekijken
  #108  
Oud 30 juli 2009, 08:45
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Gisteren avond omstreeks 20:00 u gebeld door iemand van Ziggo (ik vermoed crisis team). Om lang verhaal kort te maken, hij zou firmware upgrade doen op modem (vreemd want bij mijn weten had ik al laatste) en dan zou modem even onderuit gaan, hij zou kijken of er nog vreemde meldingen stonden en dan zou het daarna opgepakt worden door weer iemand anders.
Of ik na ongeveer een uur weer een snelheids test wilde doen en als er geen verandering was hoefde ik niks te doen maar als er wel iets was veranderd c.q. opgelost even bellen dan kon call dichtgezet worden welke bij andere afdeling ligt.

Maar modem is natuurlijk niet onderuit gegaan in dat uur (erna overigens ook niet en had op z'n minst een nieuw ip verwacht ook)
Ik zojuist ingelogd op modem en kan in log ook geen activiteiten zien van gisteravond dus dan maar even in advanced page kijken, ik had/heb password of the day echter leek modem weg te vallen (wellicht doordat ik modem ip range als secondair op NIC gezet heb en dit niet lekker werkt)

Weet iemand wat er precies te vinden is op die advanced page ?
Kan iemand een indicatie geven van de (goede) default (dB) waardes van de Arris DOCSIS3 ?

Update:
Ik zie zojuist dat er wel degelijk iets gebeurd is, de modem is wel een keer gerest geweest, had over de uptime heen gekeken
Had verwacht een uitgebreide logging te zien op modem maar das dus niet te doen.

Laatst gewijzigd door anotheruser; 30 juli 2009 om 09:45