Los bericht bekijken
  #1  
Oud 29 juli 2009, 23:24
bullitownzyou's schermafbeelding
bullitownzyou bullitownzyou is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: De Rijp
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 2
Standaard Geen digitale televisie meer

Beste,

Ik heb laatst digitale tv besteld, dat heb ik nu geloof ik 1,5 maand ofzo.. heeft de eerste paar weken goed gewerkt. En ineens kreeg ik bij de meeste zenders een melding met "e19 preview periode verlopen". Ik denk nou eerst even de humax herstarten, helpt niet. Stekker eruit en alles loskoppelen, daarna alles weer derin en op het laatst pas natuurlijk de stroom. Werkt ook niet, maar ineens kreeg ik ook een andere melding, weet niet precies meer wat dat was, maar dacht iets tussen de e40/e49. Maar toen dacht ik laten we dan maar even de fabrieksinstellingen herstellen... gedaan en alles opnieuw ingesteld, en toen ineens kon die verdomme geen enkele zenders meer vinden! Signaalsterkte stond op 8 procent en kwaliteit op 10 procent.

Nouja wegens tijdgebrek en alles maar even laten liggen voor een paar weken en af en toe nog eens proberen. Nu zie ik vandaag ineens de kwaliteit op 40 procent staan. Dus ik zenders zoeken, en wonderbaarlijk vondt hij alles weer. Maar nu krijg ik weer die verdomde E19 melding. Ik denk nouja misschien toch weer deze keer dan weer even aan en uit, werkte wederom niet. Stekker eruit voor 10 seconde en weer erin. Nu kan die weer helemaal geen zenders vinden!!?

Oh en nog even voor de duidelijkheid, ik had mijn smartcard vlak nadat ik deze had ontvangen geregistreerd via het online formulier. Dus of dat ziggo nog lekker dik achterligd.. ik weet het niet?? maar ik begin er nu in ieder geval beetje schijtziek van te worden...

Hoe kan dit opgelost worden??

Mvg,
Wouter Nibbering