Los bericht bekijken
  #2  
Oud 29 juli 2009, 21:23
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

1) Klachtenformulier heb ook ik geen hoge pet van op. 9 van de 10 keer krijg je een onzinnig antwoord ipv dat je klacht naar een afdeling wordt doorgestuurd die er verstand van heeft of het daadwerkelijk af kan handelen.

2) De beloften die steeds maar weer worden gedaan (het wordt juli, het wordt augustus...) die herken ik. Dit doen ze niet alleen per mail, maar ook via de helpdesk. Of het klopt en of je klacht serieus is genomen??? Dat betwijfel ik op zo'n moment ernstig.

Je had na twee keer dat klachtenformulier gevuld te hebben minimaal teruggebeld moeten worden door een hoge salesmanager die e.e.a. vlottrekt. Voor mijn gevoel ben je met een kluitje in het riet gestuurd, daar is de telefonische helpdesk ook goed in. Ze kunnen nooit direct bellen met de juiste afdeling (ze kunnen alleen een mailtje sturen en je probleem proberen te verwoorden als ze het zelf al snappen). Of die mail wordt gestuurd en of deze naar de juiste afdeling gaat daar hen ik ook zeer mijn twijfels bij.

Kortom ik heb zeer slechte ervaringen met zowel de zgn helpdesk als het klachtenformulier. Beide hebben bij mij nog NOOIT tot een uitkomst geleid.

Mijn problemen zijn steeds opgelost door medewerkers aanwezig op dit forum, waarvoor hulde !! Die weten waar ze mee bezig zijn en weten ook de juiste kanalen te vinden.