Los bericht bekijken
  #335  
Oud 29 juli 2009, 16:44
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Ik heb ook weer een mailtje naar Ziggo gestuurd. Daarin had ik mijn eerdere mailtje geplakt met het antwoord resetten, stroom eraf blabla. Ook had ik het stukje van de website van NPO erbij geplakt.Met daarbij dat je moest vrageb bij je kabelboer of je decoder geschikt is. Dit kreeg ik als antwoord (overigens zonder persoonlijke afzender):

Geachte heer XXX,
Via de website heeft u onlangs een vraag gesteld.
Het probleem dat het geluid niet synchroom loopt is bij ons sinds vandaag pas bekent geworden. Dit probleem doet zich momenteel alleen voor op de Samsung H360.
Wij hebben dit doorgezet naar ons storingsafdeling. Deze gaan kijken waar het probleem precies in zit en of dit op te lossen is.
Ik kan u dus nog geen antwoord geven of deze decoder geschikt is of dat deze dat niet is.
Mijn excuses voor het ongemak.

Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (€ 0,10 per minuut). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nlvoor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klikhier voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Afdeling Klantenservice
Ziggo


Laatst gewijzigd door Pio; 29 juli 2009 om 23:27 Reden: Grotere letters