Los bericht bekijken
  #90  
Oud 29 juli 2009, 14:28
Saywhat's schermafbeelding
Saywhat Saywhat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2006
Locatie: Multikabel/Ziggo NW
Ziggo Internet: ai1 Extra, Arris TM702
DTV: Humax Duovisio iPVR-9200C, Humax IR-FOX C, Cisco 8455DVB
Berichten: 954
Standaard

Citaat:
Uit eigen ervaring weet ik dat de tijd die ik met de helpdesk bel grotendeels niet komt door storingen, maar door eigen fouten in routers en installatie of nieuwe wensen/ abonnementen. Ik denk dat bij veel meer mensen zo is.
Ziggo zal vast wel de juiste getallen hebben.
Ook dit is een sterk punt... tuurlijk gaat dit niet voor iedereen op, maar de meeste problemen die worden aangemeld liggen inderdaad in slechte bekabeling en andere apparatuur van de klant zelf.
Denk ook eens instellingen op een pc, je wilt niet weten hoeveel mensen een pc hebben, maar echt geen benul hebben van een firewall en of anti virus die bv door updates ineens toch net wat meer is gaan blokkeren dan bedoelt. Diezelfde klanten is het best heel lastig uitleggen dat er ineens geen email binnenkomt, want dan krijg je het wel bekende "het heeft altijd gewerkt, en ik heb niks aangepast, dus het ligt aan Ziggo"

enzovoorts...

dit haal ik aan om aan te geven dat bij een gratis nummer er echt heel veel onzin belletjes extra zullen gaan binnenkomen.

Ik persoonlijk vind het idee wat door Cees laatst ergens werd geplaatst een betere, maar wil wel even met nadruk aanhalen dat als jij kan aangeven dat het aan Ziggo lag, en je dient een klacht in, je gewoon je geld terug kan krijgen mits je inderdaad gelijk hebt!!