Los bericht bekijken
  #323  
Oud 29 juli 2009, 12:27
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Het is voor mij wel duidelijk dat er onkundig personeel bij ziggo, NPO danwel samsung aan het werk is.

Het probleem met de lipsync op de samsung is nu bijna een maand aan de gang, en ze hebben er nog steeds niet een normaal antwoord op. Wat voor mij betekend dat ze de oorzaak nog helemaal niet hebben gevonden. Als ze de oorzaak van de lipsync op de samsung al niet eens kunnen vinden, laat staan dat we dan voorlopig een GOEDE oplossing aangereikt zullen krijgen.

De Samsung 360 wordt verkocht als gecertificeerde (ook door Ziggo) HD ontvanger. Maar als het blijkt deze helemaal niet goed met alle HD signalen overweg kan, zouden alle HD ontvangers van dit merk uit de handel genomen moeten worden.

Ik denk dat er voorlopig dus helemaal geen oplossing komt voor dit probleem, omdat ze gewoonweg niet weten waar ze de oorzaak zoeken moeten. DAT is het hele euvel.

Het lijkt mij duidelijk, er treed een probleem op welke wordt gemeld door een bepaalde groep klanten (samsung gebruikers) technische dienst gaat het probleem opsporen om het op te lossen, vervolgens is het probleem op deze ontvanger inderdaad geconstateerd. dan moet er naar de oorzaakt gezocht worden om het probleem ook daadwerkelijk op te kunnen lossen.
Daar zijn ze nu dus na een maand dus nog steeds niet in geslaagd, zoals ik eerder dus al zei....... oorzaak is dus nog helemaal niet gevonden!!!!!.

Vandaar dat men van deze (standaard) antwoorden op vragen over dit probleem krijgt, en de meest onbenullige opties, die soms echt om te lachen zijn, aangedragen.

En de NPO maar roepen dat het aan de hoge birate ligt.

Ik heb de hoop al opgegeven dat nederland 1/2/3 HD ooit super synchroon zullen lopen.

P.S laat ze in de webshop ook gelijk even vermelden dat er met deze ontvanger niet naar alle HD zenders gekeken kan worden. Scheelt weer een bosje ontevreden en teleurgestelde klanten.

KANSLOZE MISSIE
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE