Los bericht bekijken
  #320  
Oud 29 juli 2009, 10:54
JanL.'s schermafbeelding
JanL. JanL. is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Lith @Home
DTV: Humax 5050C
Berichten: 64
Standaard

Nee, ik heb nog geen contact gehad met Ziggo.
Ik heb in het verleden, bij de aanschaf had de Samsung HDMI problemen, dezelfde ervaringen met de helpdesk, dat je gewoon niets aan ze hebt. Dus dat frustratie traject wil ik mezelf niet (weer) aan doen

Dat wat ik zou kunnen doen heb ik hier al op het forum gezien en ik weet dat mijn (coax-kabel) installatie technisch 100% in orde is.
Dus eerlijk gezegd volg ik de ontwikkelingen op dit forum alleen om te zien of er echt vooruitgang in zit. Tot nu toe niet dus!

Ik ga er echter van uit dat (mensen van) Ziggo dit soort fora wel volgt en dat er uiteindelijk wat aan gedaan gaat worden. Ik ben er zelfs van overtuigd dat ze het nu wel weten, maar dat ze er gewoon een zeer slechte, interne en externe, communicatie (strategie ) op na houden bij Ziggo.
Dat we niets van Ziggo (mensen) op dit forum horen kan natuurlijk ook met de vakantie te maken hebben.

Die 15Mb/s was even wat ik in mijn hoofd had hangen. Als het 30Mb/s is, dan is het zelfs nog verbazingwekkender dat het nu zo slecht werkt. Maar het bied wel meer perspectief voor sofware matige oplossingen .

Wat me nog het meest verbaasd is dat er meldingen zijn zoals van o.a. HD_Albert dat het blijkbaar ook wel goed kan gaan .
Ik zou graag weten wat daar de reden van is (harware / combinatie , de software is dezelfde neem ik aan) want dat kan een richting geven aan een mogelijke oplossing.

Laatst gewijzigd door JanL.; 29 juli 2009 om 11:00