Los bericht bekijken
  #15  
Oud 29 juli 2009, 08:20
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Key Bekijk bericht
Misschien moeten we gewoon concluderen dat we het niet eens worden...
Maar:
Waar baseer je dit dan op? Is er ergens een standaard, of iets in het protocol dat een probleem signaleert bij > 10MB? Volgens mij niet, en het is en blijft een feit dat meerdere providers email ruimschoots boven de 10MB toelaten. Hoe verklaar je dat dan?
Omdat het email protocol simpelweg niet ontworpen is voor het versturen van emails van dergelijke omvang. Is toch al een paar keer aangegeven. Het kan wel, maar het is er niet voor gebouwd/ontworpen.

Als 1 persoon er gebruik van maakt is er niets aan de hand, echter op een mailsysteem als dat van Ziggo gaat de wet van de grote getallen tellen. Hoe groter het netwerk hoe meer de impact die "luttele" 5MB extra heeft.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Key Bekijk bericht
Precies, dat doe je niet! En dus gaan mensen ook niet continu enorme emails versturen zodat de server gaat roken, maar het wordt gewoon af en toe, normaal, gebruikt. En wederom herhaal ik: Ziggo zelf geeft dit helemaal niet als probleem aan.
En hier ga je mijns inziens de fout in. Als mensen het kunnen zullen ze het gebruiken, ook al is het er niet voor bedoeld. Omdat het simpelweg kan zal het gebruikt worden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Key Bekijk bericht
Je blijft proberen mij te overtuigen dat ik geen email van pakweg 15MB moet willen versturen. Maar dat gaat je niet lukken, ik wil het wel, af en toe. En het kon ook bij mijn provider totdat die door Ziggo werd opgeslokt.

Erik
Je stelt een vraag in dit topic, en ontvangt daar ongeveer hetzelfde antwoord op van meerdere personen. Dit antwoord leg je structureel naast je neer en weet je het zelf beter. Als je het dan toch zo goed weet, waar stel je hier nog een vraag? Het lijkt er meer op dat je niet hier post om een antwoord te krijgen maar puur voor het klagen.

Succes met je klaag en zeur kruistocht tegen Ziggo.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 29 juli 2009 om 09:54