Los bericht bekijken
  #12  
Oud 28 juli 2009, 23:43
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Key Bekijk bericht
Sorry, maar dat is nogal arbitrair, en meerdere grote providers zijn het niet met je eens. Vast staat dat het begrip 'groot bestand' groeit met de tijd. De vergelijking makend met andere providers is de limiet van Ziggo laag: lager kom je niet tegen bij gangbare abo's, hoger wel, tot een factor drie toe. En iedereen die van Multikabel naar Ziggo gezet is, had dus al meer!
Het begrip groot mag dan wellicht veranderen, maar zoals eerder aangegeven is, het email protocol is in het geheel niet ontworpen voor het versturen van grootte bestanden. Dit is niet een relatief iets, alles boven de 10MB valt simelweg onder groot.

Juist daarvoor heeft men oa FTP ontworpen, om grootte bestanden te kunnen uitwisselen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Key Bekijk bericht
Verder hou je altijd mensen die faciliteiten anders gebruiken dan ze bedoeld zijn.
Even heel kort door de bocht... Is dat een probleem van Ziggo, of van de mensen die iets gebruiken waar het niet voor gemaakt is? Lijkt mij persoonlijk de laatste optie.

Als je een Fiat Panda (regelmatig)gebruikt als trekker van een aanhanger van een paar ton hoef je ook niet bij Fiat aan te komen als de auto (of een onderdeel ervan) opeens stuk of krom is. Ding is daar ook niet gemaakt, waarom zou je hem er dan voor gebruiken?
__________________