Los bericht bekijken
  #137  
Oud 28 juli 2009, 22:43
mrger's schermafbeelding
mrger mrger is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2009
Locatie: Culemborg
Ziggo Internet: Alles in één extra
DTV: Humax
Berichten: 23
Standaard MOnteur

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door longbigbear Bekijk bericht
zo de monteur heef het druk woensdag,helaas ik kan niet vertrouwen op het alles in één pakket op dit moment.
reset zich zelf het modem,soms geen telefoon.
modem kan soms geen contact maken.
de snelheid is soms zeer goed,maar ook soms heel traag.
dus ik wacht af anders is het.......... ziggo.
Laat ik nou net dezelfde problemen hebben als die jij omschrijft. En ik had nog zo een goede hoop op de komst van die beste monteur. Want ook bij mij komt hij op woensdag.
Hebben we het soms over de wijk Parijsch?
Meerdere mensen bij mij in de straat hebben het probleem. Bij mij werd het probleem erger na de installatie afgelopen vrijdag 24 juli van het nieuwe modem. Op een gegeven moment kreeg ik zondag zelfs problemen met telefoon en digitale televisie. Op het moment dat ik constateerde dat ik niet kon internetten, keek ik gelijk op de eurodocsis 3.0-modem. Wat bleek, deze was aan het herstarten. En tijdens deze spontane herstart deden internet, telefoon en digitale tv het niet. En dit gebeurde dus binnen iedere 5 minuten.
Dus dat gezwetst van de HD dat de problemen onstaan na de modem is kul.
Uiteindelijk heb ik de eurodocsis 3.0-modem verwijderd en mijn oude motorola aangesloten. Dus moest dus weer geactiveerd worden. Omdat ik mijn oude activeringscode niet kon vinden, heb ik maar die van de eurodocsis 3.0-modem gebruikt. En toen deed internet het weer en had ik geen problemen meer met de telefoon en digitale tv.
Uiteindelijk begonnen de internetproblemen dus weer. Werd ik vandaag gebeld door de HD. Zij hadden geconstateerd dat ik al twee dagen online ben met jawel ....... de eurodocsis 3.0-modem en dat volgens hun het probleem opgelost was en dat de monteur niet meer langs hoef te komen.
Dus heb ik ze flink de oren gewassen en verteld dat ik niet met de eurodocsis 3.0-modem online bent maar met de motorola modem. Werden ze dus echt stil van. Kennelijk wisten ze niet dat het kon. Maar in ieder geval komt de monteur woensdag. Met een andere modem.

Overigens, heb ik begrepen dat het resetten van de eurodocsis 3.0-modem het gevolg is van een buffer overflow. Ziggo schijnt hiervan op de hoogte te zijn, maar zou nog wachten met het patchen van deze modems.

Laatst gewijzigd door mrger; 28 juli 2009 om 22:50