Los bericht bekijken
  #135  
Oud 28 juli 2009, 20:49
maps2003's schermafbeelding
maps2003 maps2003 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2009
Locatie: Culemborg/Casema
Ziggo Internet: Internet Z2
DTV: Humax
Berichten: 2
Standaard

Hier (4105) ook een verbindingsprobleem. Ook al een paar weken last van instabiele verbinding. Tig keer gebeld en even vaak als antwoord het vaste scriptje van modem resetten, router ertussenuit, etc. Helpt allemaal niets.

Monteur vanmorgen langs geweest, modem op een andere plek gehangen. Dit moest de oplossing zijn. Monteur was nog niet weg of 20 minuten later zelfde probleem. Weer Ziggo gebeld, moest de pc weer direct aan router hangen. Helpt niet! Toch maar gedaan en gelukkig weer verbindingsproblemen.

Dus weer teruggebeld (de kassa rinkelt goed bij Ziggo ), kreeg het antwoord dat het dan aan mijn pc moest liggen. Wat dan? Nou dan heeft u een virus. Nou niet dus en de andere pc's in huis (draadloos en bekabeld) geven ook problemen. Tja, dan staat uw beveiliging in IE waarschijnlijk te hoog. Nou nee hoor, die staat op Normaal. Tja, dat is lastig. Kunt u uw firewall uitzetten? Nou nee, want ik hang nu direct aan het internet en als dat de oplossing is, dan liever niet.

Tja, dan kunnen we een monteur langsturen, maar als het aan uw pc ligt, kost dat wel 35 euro. Laat dan maar zitten! Nou, dan wens ik u nog een prettige dag. Dus ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met de monteur...

We hebben zelf alle keren aangegeven dat de sommige sites wel goed werken (Ziggo. nu.nl, google) en andere sites problemen geven. Schijnbaar is dit dus een bekend probleem, maar niet bij degenen van de helpdesk die wij spreken. Zou fijn zijn als ze bij de helpdesk ook op de hoogte zijn van wat er bij de TD speelt... Hoop dat er snel een oplossing komt, want dit is behoorlijk irritant...

Laatst gewijzigd door maps2003; 28 juli 2009 om 21:14