Los bericht bekijken
  #45  
Oud 28 juli 2009, 19:51
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hansdefotograaf Bekijk bericht
Maar...wat ik niet begrijp is dat de HD glashard ontkent dat er een probleem is en dat ze je ook niet willen helpen.
Dit zijn precies de 'problemen' waar een forum goed werkt. Met een grote groep mensen zie je vrij snel wat er aan de hand is. Hier was redelijk snel duidelijk dat het probleem alleen in Multikabel gebied speelde en met DNS te maken had. Daarom is het makkelijker voor ons forumgebruikers om via de informele contacten een melding te doen die dan vrijwel direct op de juiste plaats terecht komt en het probleem opgelost wordt.

De helpdesk zal met dit probleem meestal niet snel een oplossing weten te vinden omdat zij maar 1 klant zien met een probleem wat lijkt op zijn eigen computer te zitten. Pas als er tientallen mensen bellen met gelijksoortige problemen zal het langzaam duidelijk worden dat er iets aan de hand is. Echte onkunde van de helpdesk wil ik dit zeker niet noemen omdat er daarvoor te weinig meldingen van binnen zullen komen om een patroon te kunnen zien.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....