Los bericht bekijken
  #79  
Oud 28 juli 2009, 17:16
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Dit blijft me verbazen. @Meermeer die vandaag te horen krijgt dat wachttijden lang zijn en @kingpin die dit waarschijnlijk ook heeft nagevraagd intern komt op de hele dag minder dan 1 minuut.

Ook wij hebben deze ervaring als we wachttijden aan de orde stellen. De klanten klagen over lange tijden en wij worden geconfronteerd met statistieken die heel wat anders laten zien. Einde discussie.

Wat men dan even wel vergeet is dat men de ontevredenheid van klanten daarover, niet mee wegneemt. Die blijft wel klagen ook al toon je dan 1000 keer met je eigen statistieken aan dat de klant eigenlijk tevreden zou moeten zijn.
Volgens mij moet een beltarief niet gekoppeld zijn aan wachtrijen o.i.d.
Een lokaal tarief is een redelijk tarief, alles wat men meer vraagt krijg ik de handen niet voor op elkaar! Komt nog bij dat voor het tarief dat Ziggo nu vraagt het niet zo kan zijn dat je een ongeschoolde nietswetende uitzendkracht aan de lijn krijgt. Het spijt me te zeggen, maar uit eigen ervaring weet ik dat je mensen met kennis en kunde niet te spreken via de helpdesk. Terugbellen met een terugkoppeling verdommen ze bij Ziggo.