Los bericht bekijken
  #77  
Oud 28 juli 2009, 16:51
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GolfTouch Bekijk bericht
Vorige week ook met Ziggo contact moeten leggen via het 0900 nummer. Dat werd gevraagd in de e-mail.
Na ruim 30 minuten in de wacht gestaan te hebben werd ik eindelijk geholpen. (Misschien op het verkeerde tijdstip gebeld?).
Medewerker van de Klantenservice gaf aan dat de wachttijd niet of nauwelijk is veranderd sinds de terug schakaling van lokaal naar 10 cpm.
Hij bood zijn excuses daarvoor aan.

Ik gaf aan dat in de e-mail gevraagd was om te bellen. Volgens hem wordt dat inderdaad meer gevraagd terwijl enkele zaken ook prima via het contactformulier afgehandeld konden worden.

Maar goed, uiteindelijk kon hij mij ook niet verder helpen, omdat het naar de 2e lijn (of zoiets) doorgezet moest worden. Om die reden werd gevraagd om alsnog het contactformulier in te vullen en het referentienummer daarin te vermelden. Dan stonden alle gegevens in ieder geval duidelijk op een rijtje.

Beetje vreemde gang van zaken.
En dit is precies het kastje naar de muur sturen waar de helpdeskmedewerkers op getraint worden. Je schiet geen moer op met het contactformulier en ook niet met de reguliere helpdeskmedewerker.

Je moet echter wel 10ct per minuut betalen!!!! Een ronduit belachelijk tarief, bij @home was dit de laatste jaren een lokaal tarief (dus niets meer of minder dan de werkelijke lokale belkosten). Mijns inziens mogen de kosten van een helpdesk nooit hoger zijn dan een lokaal tarief.

PS ik wordt uiteindelijk altijd goed geholpen door medewerkers van Ziggo op dit forum.