Los bericht bekijken
  #108  
Oud 27 juli 2009, 23:55
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Nogmaals, Ziggo kan de firmware niet wijzigen. Alleen Sony kan dat. De firmware is eigendom van Sony.
Ok,dan heeft Sony dat gedaan voor de certificering van de toestellen,maar Ziggo heeft dat dan toch op het netwerk gezet,wat ze normaal niet doet.
Als ziggo voor elk merk tv een upgrade zou gaan verzorgen op hun netwerk zou ze daar een dagtaak aan hebben met al die verschillende merken.
Iets heeft er voor gezorgd dat Ziggo uitgerekend voor de televisiemerken die een certificering willen hebben,een upgrade heeft vrijgegeven.
Ziggo laat Sony echt niet op hun netwerk,dus zou je kunnen concluderen dat Ziggo tegen Sony heeft gezegd,met de huidige firmware kunnen wij geen certificering afgeven,Sony heeft een nieuwe firmware gemaakt en die is op de een of andere wijze op het netwerk terecht gekomen.
Terwijl Ziggo normaal gezien in hun testlab eeuwen test en diverse firmwares voor decoders heeft afgewezen,is deze op het netwerk gekomen.
Vraag is natuurlijk dan al snel gesteld,gaat met de originele firmware de door Ziggo ontwikkelde CL+ Cam werken,of ben je alsnog verplicht om op die crappy firmware over te stappen als je niet met een alphacrypt wil blijven werken ?