Discussie: 3706 storing?
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 27 juli 2009, 22:02
blackEyEz's schermafbeelding
blackEyEz blackEyEz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2008
Locatie: Zeist/Ziggo
Ziggo Internet: AiO 50/5 - Arris Touchstone 702B
DTV: Samsung DCB-H360R
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
De amsterdam-server is meestal de beste omdat ziggo daar het internet opgaat. Je kunt ook http://speedtest.ziggo.nl proberen voor de eigen speedtest. Probeer desnoods ook eens zonder DECT aan. Als je een meter tussen de kastjes houdt moet het vermoedelijk wel genoeg zijn om geen storing te krijgen.

Komt omdat kabelmodems met hele andere frequenties werken dan ADSL, als je een 'zender' bovenop je televisie zet, kun je ook strepen in het beeld krijgen, dit is net zo'n effect, om te voorkomen dat je direct instraalt in het modem kun je het beste DECT/WiFi en GSM e.d. een stukje uit de buurt houden. Modem kan ook sponaan resetten na een tijdje hierdoor.
Dank je voor die link, ik moest ook mijn wifi van mijn linksys router uitschakelen om aan de volle 50/5 te komen terwijl deze aan de andere kant van de kamer staat. Ikzelf gebruik wifi niet vaak maar ik kan me indenken heel veel andere mensen wel en die zitten in de problemen.

Nogmaals dank. Nu komt mijn volgende uitdaging. Mijn linksys router er tussen zetten. Dit had ik al eerder gedaan en dat ging fout (http://www.xs4all.nl/~blackeye/internet.jpg) de verbinding ging met pieken en dalen en uploaden was in het geheel niet mogelijk.