Los bericht bekijken
  #73  
Oud 27 juli 2009, 15:06
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Zoals ik in ander topic al melde heb ik ook problemen met de "zogenaamde" geupgrade lijn.

Afgelopen vrijdag 24-7 nieuwe Arris modem aangesloten (bedraad met router) wat al moeizaam ging vanwege het feit dat activatie code onjuist was volgens website, gebeld en CMAC doorgegeven en toen 10 min later verbinding op volle snelheid echter was deze nieuwe snelheid van net zolange duur als dat het duurde voor modem om op te komen, 10 min later was het afgelopen met de pret.

leek in begin leuk:


tot na 10 min hij terug klapte naar originele speeds voor modem wissel (router verijwderd en direct bekabeld, geen effect):


De dag erop (zaterdag) contact gehad met Ziggo en deze melde mij dat de modem zich aanmelde als DOCSIS2 ipv DOCSIS3 wat ik opzich al een beetje enigzins vreemd verhaal vond maar het zal wel, hij kon op dat moment niks voor me betekenen anders dan de call door te zetten naar een zogenaamd Error-team zonder enige deadline wanneer het opgelost zou worden.

Firmware check doe ik vanavond, moet ik daar echt de modem voor van de kabel los halen of kan ie gewoon online blijven dat iemand weet?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Esy ® Bekijk bericht
Inmiddels 5 personen van de helpdesk gesproken.
De ene zet het door naar de 2e lijn. De ander ging meteen bellen naar een collega van de technische dienst en zet mij in de wacht waarna ik alleen nog maar tuut,tuut,tuut hoor. Verbinding verbroken.
Opnieuw bellen en uitleggen en gaat mij doorverbinden met betreffende collega welke ik niet gesproken heb.
Vervolgens in het beginstadium van het menu terecht gekomen waarna ik weer een ander persoon krijg.

Deze wist te melde dat alle CMTS-en nog niet geschikt waren en ik het maar een weekje moet aankijken. "eind Augustus is alles omgezet en moet ook u de hogere snelheid hebben".

Ik kan heus wel leven met 19Mbit/sec en heb heus wel een paar weken geduld maar ik wordt knettergek van al die verschillende antwoorden en 'oplossingen' welke ik krijg voorgeschoteld.
Ik deel dezelfde mening. Ben ook niet van plan weer te gaan bellen want je krijgt elke keer wat anders te horen. Net zo min als ik geloof dat ze hem doorgezet hebben naar het Error-team. Ik kijk het ff aan en dan krijgen ze gewoon netjes declaratie brief, mijn ervaring is is dat ze daar dan weer wel snel mee zijn en je binnen no time je geld terug heb. En dat houden ze lang vol.

Laatst gewijzigd door anotheruser; 27 juli 2009 om 15:27