Los bericht bekijken
  #1  
Oud 27 juli 2009, 10:42
BolAcc's schermafbeelding
BolAcc BolAcc is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 januari 2009
Locatie: Boxmeer
Ziggo Internet: geen
DTV: geen
Berichten: 4
Exclamation Website via ETTHome niet te benaderen

Hallo,

Ik zal eerst is even het probleem voorleggen. 2 Collega's van mij hebben internet via ETTHome. Hier hadden ze geen problemen mee tot voor kort. Wij hebben bij het bedrijf waar ik werk een bedrijfsportal. Hiermee kunnen gebruikers thuis inloggen.

Nu blijkt het zo te zijn dat die site bij die 2 collega's niet meer werkt. Voor de rest hebben ze gewoon internet en kunne alle sites bezoeken behalve onze portal.

Ik heb contact gehad met de ETTHome klantenservice, werd ik doorgezet naar ziggo klantenservice. Die konden mij niet verder helpen en ik moest toch echt de ETTHome klantenservice hebben. Uiteindelijk moest ik maar een formulier op de ziggo site invullen.

Een paar weken later bericht terug dat het signaal niet zou kloppen binnenshuis, we moeten maar de kabel dus controleren

Nu net precies weer de ziggo klantenservice gebeld, en het probleem voor de 3de keer nog helemaal uitgelegd, zegt de medewerkster heel vriendelijk: Sorry meneer dit ondersteunen wij niet, wij ondersteunen tot aan het modem u moet eerst de beveiligings instellingen controleren.

Ik geprobeerd die mevrouw duidelijk te maken dat het voor een maand geleden nog wel werkte, en dat dit bij 2 gebruikers het geval is. Maar nee ik moest maar de beveiligings instellingen controleren. Ik wordt hier dus mooi afgescheept.

Ik ben zelf van de automatiseringsafdeling, maar hierom werd ik toch wel een klein beetje boos. Ik kon ook niet doorgezet worden naar de 2de lijn, want wij ondersteunen totaan het modem.

Nu kunnen 2 van mijn collega's dus niet thuis werken.

Ziggo Bedankt!