Los bericht bekijken
  #95  
Oud 26 juli 2009, 21:02
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MikeB78 Bekijk bericht
Waaruit concludeer jij dat het om een test software versie gaat? Het zou toch ook zomaar een roll-out van de finale 'ziggo-gecertificeerde' software versie kunnen zijn?
Als je de ervaringen van de klanten met deze firmware versie doorleest dan mag ik toch hopen dat dit niet de officiŽle roll-out gaat worden als die klanten binnen de korste keren al diverse problemen aantreffen in die nieuwe firmware en dan heb ik het niet over de vaste kanalen lijst. Wat hebben ze dan in vredesnaam getest aan die nieuwe firmware voordat ze over gingen tot de roll-out?

Citaat:
Edit: Het valt mij op dat alle meldingen uit het voormalige @Home gebied komen (wellicht toch een test, alleen op @home gebied?). Zijn er ook mensen uit voormalig Casema en/of Multikabel gebied die de nieuwe firmware 'cadeau' hebben gekregen?
Die firmware download kanalen voor de TV's waarmee ze aan het testen zijn komen alleen voor in Ziggo/@Home gebied. In de DVB Service Informatie voor Ziggo/Casema/Multikabel zijn deze verwijzigingen naar de download kanalen niet aanwezig.

Verder lijkt het mij normaal dat klanten eerst een waarschuwing krijgen voordat ze aan een dergelijke roll-out operatie gaan beginnen waarbij duidelijk wordt gemaakt welke types wel en niet (automatisch) van firmware updates voorzien worden zodat een klant nog de afweging kan maken om dergelijke functionaliteit uit te zetten. Als dit wel de roll-out van een officiŽle nieuwe firmware voor de Sony TV's is dan vind ik het een behoorlijk arrogante manier van handelen van Ziggo en Sony.