Los bericht bekijken
  #30  
Oud 26 juli 2009, 18:50
ziggogebruiker01's schermafbeelding
ziggogebruiker01 ziggogebruiker01 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2008
Locatie: Casema
Berichten: 277
Standaard

Het enige wat die helpdesrk had hoeven doen is zelf de TV aan zetten. Na een (lees: 1!!!!) telefoontje. Die helpdesk ligt zelf ook in het gebied dat een brakke RTL5 ontvangst heeft. Geloof mij maar: het is echt niet zo dat iedereen met een storing zit te mailen hier., Dat zijn er maar een stuk of tien. Op het moment dat er een "groepsstoring" is staat de teller op 100 bij het helpdesk callcenter.

Ziggo is gewoon te arrogant om toe te geven dat er iets aan de hand is. Lees de reactie van ArChie (senior member) van 25-7-2009, 14:24 uur maar:
Citaat:
Heb je wel eens geprobeerd om digitale TV storingen aan te melden via de helpdesk?
Ook een goeie is:
Citaat:
Hoe kan het toch dat Ziggo altijd weer als allerlaatste weet van de problemen?
[rant modus aan]
Eerst zwijgen als het graf en bidden dat het vanzelf over gaat is het devies van Ziggo. Pas als die RTL5 storing 3 dagen aanwezig is wordt er melding van gemaakt op de homepage. Om die HD een beetje te ontlasten dan he. Begrijp me niet verkeerd: het doorgeven van dig. TV is en blijft mensenwerk, en mensen kunnen zich wel eens vergissen of foutjes maken. Dat vergeef ik iedereen. Maar je als een klein kind onder de rokken van Moeders verstoppen en gewoon doen alsof er niets aan de hand is en veel te laat actie ondernemen: daar kan ik knap pissig over worden! Ik vind dat getuigen van (te) weinig respect naar de klant toe. Zeg het dan gewoon eerlijk als je het te druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk hebt om het dig. signaal van RTL5 te fixen omdat het analoge signaal voorlopig ook wel eventjes voldoet voor een paar daagjes. Het gaat om het principe Ziggo: jullie zijn onbereikbaar en nooit neemt er iemand de telefoon op die echt bij Ziggo werkt. Want de callcentrs van HD en klantenserv. worden bemand door kinderen van 20 van de hogeschool die er om de hoek ligt. En die mogen per definitie niet in dienst treden van Ziggo: het zijn uitzendkrachten. Die HD-ers krijgen nooit een "echte" Ziggo-er te zien of te spreken. Dus al schreeuwen ze van de daken dat er iets mis is: er is toch nooit iemand van Ziggo zelf aanwezig op dat callcenter van ze. Dit geld eigenlijk voor zo'n beetje elk bedrijf in Nederland, maar dit ter zijde.
Zo!. Dat lucht op.
[/rant modus uit]