Los bericht bekijken
  #63  
Oud 26 juli 2009, 10:26
Dokie's schermafbeelding
Dokie Dokie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2008
Locatie: Hoorn / Multikabel /Ziggo
Ziggo Internet: Connect and Play complete
DTV: Humax iRHD-5050c + Horizon
Berichten: 341
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo Bekijk bericht
Het Ziggo gebruikersforum is om te discussieren over de goede en slechte kanten van Ziggo tevens om vragen te stellen over diverse zaken.
Als ik een standpunt inneem wil ik dat altijd bijstellen als de tegenargumenten voor mij valide zijn.
Uiteraard is jouw standpunt even valide als het mijne. Discussieren betekend niet elkaar oml*llen.

Het valt mij alleen wel op dat vele debaters geen kwaad woord over Ziggo willen horen. Zij vinden kennelijk alles normaal.
Ik wilde dat al mijn cliënten zo waren; dan werd mijn service een stuk minder en mijn rekening een stuk hoger. Men slikt het toch wel.
Zoals zo vaak, ligt de waarheid in het midden: er zijn mensen die alles prima vinden (hoewel dat nog maar een kleine groep is) en het andere uiterste zijn de mensen die altijd klagen en ontevreden blijven ( deze groep groeit onder de huidige welvaart). Die zelfs klagen dat verbeteringen niet ver genoeg gaan, te lang duren...... Kijk naar het verhaal van de extra smartcards voor een prijs of de snelheid waarmee snelheidsverhogingen worden doorgevoerd. Het lijkt wel of sommige mensen helemaal niet meer tevreden te krijgen zijn. Klaag als iets niet werkt, klaag als er iets niet klopt, vind het jammer als verbeteringen wat langer duren of minder ver gaan, en wees blij met de dingen die wel goed gaan en kloppen en de verbeteringen die komen gaan. Leven is zoveel makkelijker en leuker met een positieve inslag.