Los bericht bekijken
  #61  
Oud 26 juli 2009, 02:28
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Thumbs up Zéér klantvriendelijk

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Of het nu 10 cent per minuut kost of 1 cent per minuut, maakt voor de prepaybellers niet uit, die blijven de hoofdprijs betalen waar alleen hun mobiele telefoonproviders rijk van worden. Telfort rekent bijvoorbeeld 1.25 plus die 10 of 1 cent. Of je nu 1.26 of 1.35 per minuut betaalt maakt dan ook niet zoveel uit....)
Mijn pre-paid provider rekent € 0,30 per minuut. Dan is € 0,32 tov. € 0,40 een groot procentueel verschil!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Gewoon een 'normaal' nummer erbij openen en met nummerherkenning alleen mobiele bellers toelaten. Mensen met nummeronderdrukking en vaste nummers een bandje laten horen dat ze het 0900 nummer moeten bellen zou al een hele verbetering zijn.
Dat zou en zeer goede oplossing zijn want naar een normaal nummer met lokaal of interlokaal tarief betaal ik maar drie minuten voor een vol uur! € 0,89 voor een uur bellen vind ik zeer acceptabel.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Maar klagen over hoge kosten kun je beter bij de overheid doen, die waren bezig met deze woekerpraktijken van mobiele telefoonproviders, maar ik hoor weinig meer over het beperken van de kosten van bellen naar 0900.
Waarom het nodig is om prepayers 1.25 per minuut te berekenen, terwijl dezelfde telfort voor abonnees het buiten-bundel tarief van 0.25 per minuut berekent is schandalig. (zal bij andere providers niet anders zijn)
Daar kan je als individu weinig aan veranderen en dat zal jij ook wel weten. Overigens is de OPTA daar al mee bezig.

Het zou zéér klantvriendelijk zijn als Ziggo de door jou voorgestelde optie in het tweede citaat zou opvolgen.

Nu kan je als je mobiel belt je laten terug bellen maar dat kan/mag de helpdesk-medewerker die je aan de lijn krijgt niet doen. Je kunt daarna wachten tot je een ons weegt als je al terug gebelt wordt.
Je zult wel thuis moeten blijven met je mobiel want men wil weten welke lichtjes wel of niet branden op je modem etc.

NB: Voert de MGV of een daaruit voortgekomen nieuwe partij nog op regulaire basis overleg met Ziggo of is dat geheel ter ziele? Ik ontvang nl. nooit meer iets. Geen overlegnieuws maar ook geen verzoek tot contributie betaling. Is de MGV officieel opgeheven?
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net