Los bericht bekijken
  #6  
Oud 25 juli 2009, 20:39
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frank&Tabitha Bekijk bericht
Ja gelukkig kan ik nog wel internetten. TV en internet werkt allemaal goed.

Helaas heb ik ook een bericht ontvangen van familie waar de digitale tv niet goed werkt. Mijn pa en ma hebben geen goede internet. Dan weer wel dan weer niet. Zij zijn onlangs overgegaan op Ziggo per eind april.
Ask for more details!!
Moeten wij ook anders vragen om een andere modem, wat je ook als advies bij Ronald gaf? Eerder denken wij door al deze problemen aan overstappen naar een andere provider waar ze je niet laten zwemmen en goede informatie geven. Ik vind dit echt 10 keer niets zo.

Aangezien je nog internet hebt denk ik dat er bij jou andere problemen spelen. In het verleden, toen ziggo nog maar net bestond, zijn er veel problemen met de telefonie geweest. Misschien heb jij nu last van deze problemen. Zie ook hier: http://ziggo-gebruikers.nl/cms/the-n...bij-ziggo.html

Je kan het formulier invullen. Dat heeft velen geholpen.

Met betrekking tot de digitale TV: Wat is de BER-waarde? Die krijg je (bij samsung-decoders) door 3 x op i te drukken. Deze moet 0 zijn. Als deze niet 0 is, dan kun je onderstaand testje uitvoeren:
- Sluit de decoder met een korte, goed afgeschermde COAX-kabel direct op het AOP aan (waarschijnlijk in de meterkast, of woonkamer. Dit is waar de groene kabel binnenkomt, ook wel hoofdaansluiting genoemd)
- Als de BER nu wel 0 is, dan is er een probleem met de huisinstallatie. Deze kun je oplossen door kabels en splitters van goede kwalitei te gebruiken. Misschien is er ook een versterker nodig. Zie http://www.kabelkeur.nl/storing-oplo...okkerig-beeld/
- Is de BER nu nog steeds groter dan 0 dan kun je de helpdesk bellen. Zeg dan dat je dit testje hebt uitgevoerd.

Succes

pvd