Los bericht bekijken
  #332  
Oud 25 juli 2009, 20:05
RoKoNL's schermafbeelding
RoKoNL RoKoNL is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2008
Locatie: Amstelveen Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 DVB (1) / Samsung DCB-9401R (2)
Berichten: 46
Standaard

Schokkerig beeld bij HD zenders heb ik alleen nog af en toe bij de nieuwe NL 1/2/3 HD. Driving me crazy moet ik zeggen.....

Alle andere HD kanalen komen schokvrij door.

Check eens wat de Cisco zegt over de sterkte van je signaal. Dan kan je dat evt. uitsluiten (indien te zwak dan zou je je coax-kabels kunnen vervangen voor hogere kwaliteit en liefst met vaste stekkers of in ieder geval hoogwaardige aanzet-stekkers. Ook goedkope splitters kunnen signaalverlies veroorzaken).

Als het signaal goed genoeg is zou het evt. nog aan je HDMi kabel kunnen liggen.

Ik heb de Cisco inmiddels een jaar (icm met een 37 inch Philips Full-HD tv (37pfl9732/10)) en moet nog steeds af en toe de stroom er afhalen (zorg dat als je dat doet je dit altijd min. 20 sec. doet!) omdat er iets niet goed gaat in de communicatie met de tv (melding op tv: "niet-ondersteund videoformaat" bijv.; ligt volgens Philips aan de cisco-box in elk geval...).

En een paar andere bugs/tekostkomingen zijn er ook nog wel (oa volume niet instelbaar van sommige HD kanalen via de afstandsbediening van de cisco, en favorieten niet in eigen volgorde te zetten, en afstandsbedieing reageert traag, etc.).

Maar al met al heb ik er na een hoop gedoe nu wel een hoop plezier van (ondanks de paar tekortkomingen)!!