Discussie: Klacht: telefonie storing
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 25 juli 2009, 17:24
Frank&Tabitha's schermafbeelding
Frank&Tabitha Frank&Tabitha is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Berichten: 14
Standaard telefonie storing

Wie heeft er net als ik regelmatig storingen met de telefonie in het 3-in-1 pakket. Als ik gebeld word krijg ik net nog de persoon a/d andere kant te horen en direct erna hoor ik niets meer, compleet dode lijn. Ook gebeurt het zeer regelmatig dat ik niet eens kan bellen. Ook een compleet dode lijn.
Wie heeft er nog meer ervaring hiermee. Bel regelmatig de klantenservice maar volgens mij wordt mijn probleem helemaal niet opgelost. Ja, ik moet maar handmatig de modem resetten en mijn telefoonkabel er uit halen en na een paar minuten er weer in. Nou, ik merk helemaal niets van dat het dan opgelost is, want het probleem blijft.

Als ik niet kan bellen moet ik maar met mijn mobiel gaan bellen. Hoe kan ik deze kosten terug vorderen?

Heeft iemand een oplossing hoe ik de telefoniestoring op kan lossen, ik word gewoon hels op de mensen bij Ziggo. Volgens mij vinden ze het helemaal niet erg als ik dit probleem heb. Er komt ook helemaal niemand langs omdat ze op afstand alles uitlezen en meten. "Niets aan de hand, meneer".

Wie oh wie helpt mij? Oh ja, ben eind november verhuisd van Noord Holland (postcode 1852) (Multikabel) naar Overijssel (postcode 7731) (@Home). Dit heeft volgens mij ook nog wel wat voeten in de aarde??????