Los bericht bekijken
  #51  
Oud 25 juli 2009, 14:14
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Als Ziggo eens zou beginnen met de storingen website goed up-to-date te houden dan hoeft er lang niet zoveel gebeld te worden naar de helpdesk en kan dus het personeels bestand behoorlijk worden ingekrompen. Verder zouden helpdesk medewerkers meer informatie moeten ontvangen van de technische afdelingen zodat ze niet continu dat zelfde domme standaard scriptje hoeven af te draaien waarbij je gewoon al weet dat de klant weer opnieuw gaat bellen omdat het niets helpt. Wederom een besparing waar Ziggo zelf de hand in heeft. En ook zou het behoorlijk schelen als Ziggo gewoon eens eerlijk grote storingen gaat toegeven zodat klanten niet hoeven te blijven bellen omdat er niets opgelost wordt.

Dat personeel dat bij al die nodeloze helpdesk acties betrokken is, dus inclusief de monteurs, wordt al door ons bekostigd via het veel te hoge basis tarief voor de kabel. Dat tarief zou ook behoorlijk naar beneden kunnen als Ziggo haar zaakjes eens goed voor elkaar zou hebben in plaats van altijd maar verstoppertje te spelen als het gaat om storingen.

Waarom wordt trouwens die 10 euro cent per minuut niet weer terug gedraaid aangezien de helpdesk al weer dagen niet bereikbaar is vanwege de vele storingen? Die prijs was toch onlangs weer omhoog gegaan omdat Ziggo weer bij zou zijn met het verwerken van de klachten?