Los bericht bekijken
  #543  
Oud 25 juli 2009, 11:52
Vrijevogels's schermafbeelding
Vrijevogels Vrijevogels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Franeker Ziggo
Ziggo Internet: Connect Max, Play Max, volop bellen, Ubee modem
DTV: Horizon
Berichten: 1.018
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Als je in 1 gebied plotseling iedereen een ander modem gaat geven en je weet van tevoren dat er een bepaald percentage mensen het modem niet online krijgt en hulp nodig heeft van de helpdesk in die regio en van monteurs in diezelfde regio is het vragen om problemen omdat die allemaal tegelijk in dezelfde regio ontstaan waar dan te weinig mensen zijn om het op te lossen. Vandaar dat het verpreid over het hele land gedaan wordt lijkt me.

Helemaal mee eens, maar ze hadden de modems ook al vanaf januari verspreid over het hele land kunnen versturen ( verhoging en nieuwe modem werd al in januari aangekondigd ) en dan vanaf 1 juli in 1 a 2 weken de hoge snelheid er op zetten.

Technisch en logistiek is het onmogelijk om het omwisselen van de modems in 1 dag te doen, dat duurt blijkbaar 2 maanden.

Ook helemaal mee eens, maar waarom niet meteen in januari begonnnen, had iedereen voor juli de modem gehad en had Ziggo rustig aan kunnen doen.

En klagers krijg je altijd, ook als Ziggo de datum op 1 september gezet had en al vanaf 1 juli was gaan uitleveren, wat hetzelfde is als wat ze nu doen: klanten informeren dat ze vanaf 1 juli tot 1 september een modem kunnen verwachten en daarna de nieuwe snelheid hebben. Dat maakt dus helemaal niets uit......

Als ze iedereen eerst voor juli een nieuwe modem hadden geleverd waren er bijna geen klagers geweest, lijkt mij, alleen de personen die hulp nodig hebben van Ziggo omdat het modem niet online komt.
Maar we kunnen hier heel lang over door blijven praten, maar ben en blijf zelf van mening dat het netter had gekund, maar Ziggo heeft nu eenmaal hier voor gekozen en kunnen we niets aan veranderen.

Laatst gewijzigd door mod-1; 25 juli 2009 om 13:28 Reden: Bold font aangepast