Los bericht bekijken
  #1220  
Oud 25 juli 2009, 00:53
lotsofjazz's schermafbeelding
lotsofjazz lotsofjazz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2008
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
DTV: FloppyDTV C/CI
Berichten: 125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fjacobse Bekijk bericht
Het moet werkelijk niet gekker worden. Wereldwijd grote TV-fabrikanten die geregeerd worden door de dictatuur van een kabelboertje in Nederland!
Nee niet door ziggo, maar door de content providers (warner brothers, Fox, Sony, Endemol etc) die tegen Ziggo zeggen je moet zus en zo anders krijg je onze programma's niet meer.. Ziggo is natuurlijk het braafste jongetje van de klas en doet dat gelijk! Ze zouden ook es wat meer ballen kunnen tonen en zeggen, we doen het niet want dat is tegen de Nederlandse wet (inbreuk privacy, vrijheid nieuwsgaring, vrijheid van meningsuiting enz) en we zien wel of je je aan je dreigement houdt.. Als alle kabelboeren dat dan doen, dan blijft er van hun dreigement niets over en veranderd er niks.

Als ik zo lees wat er met Zwigger zijn TV is gebeurd dan denk ik toch echt dat deze praktijken juridisch aangevochten kunnen worden, en daarmee het hele CI+ verhaal onderuitgehaald kan worden.. Het is duidelijk inbreuk op de privacy en heeft niet veel meer met copyright te maken.

Weet de nationale Ombudsman hier al van? Consumentenbond misschien? Tros Radar? Zembla? Argos?

Lots