Los bericht bekijken
  #1209  
Oud 24 juli 2009, 23:02
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard08 Bekijk bericht
Volgens mij is het niet mogelijk te kiezen welke updates je wel wilt en welke niet, zoals bij Windows.
De updates waarover we het hier gaat zijn toch cumulatief? Dus zodra er een update met bepaalde functionaliteiten wil, krijg ik automatisch alle eerdere erbij. De update is immers een vervolgstap op de updates/firmware die eraan voorafging(en). Of zie ik dit verkeerd?
Nee, dat zie je niet verkeerd. Maar dat er één of meerdere firmware updates zijn wil niet altijd zeggen dat die ook echt verbeteringen brengen t.o.v. de originele firmware. Ik heb bijvoorbeeld nog altijd spijt van installeren van de laatste firmware update voor de Humax IR-FOX C. Daarvoor had ik geen (noemenswaardige) problemen met die ontvanger, maar omdat Multikabel mij maar bleef spammen met messageboxjes om toch vooral die versie te installeren bij de samenvoeging van Multikabel en Casema ben ik uiteindelijk toch overstag gegaan. Sindsdien problemen met de tijd en andere zeer irritantie bugs waar Ziggo niets aan wil doen. Had ik maar gewoon de originele firmware gehouden.

Als er eerlijk en open gecommuniceerd zou worden wat er allemaal wijzigt kan ieder voor zich uitmaken of die het risico aangaat om die firmware update te installeren. En tot nu toe zie ik bij veel aanbevolen ontvangers meer problemen ontstaan na een firmware update dan er worden opgelost.