Los bericht bekijken
  #1181  
Oud 24 juli 2009, 06:01
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Je trekt mijn citaat uit zijn verband. Ik reageerde namelijk op de onjuiste bewering van Plantje die stelde dat het met de huidige PVR's al niet mogelijk zou zijn opgenomen materiaal op internet te verspreiden. Hoe hij daarbij komt is mij een raadsel, want het is toch (ook via de berichten op dit forum) bekend dat je opnamen die je met bijv. de Humax 5050C maakt eenvoudig over kunt zetten naar de computer en daar verder kunt bewerken. En het is ook voor iedereen duidelijk dat je alles wat je in je computer hebt zitten ook kunt uploaden.
Wat een krom gequote allemaal!

Als je mijn verhaal dan toch aanhaalt, dan noemde ik dat ik denk dat content niet ZOMAAR op internet gezet kan worden. Ik stel dus niet dat het absoluut onmogelijk is. Ik wilde alleen even het verschil aanhalen tussen een media center en een stb waarmee je op kunt nemen. Met een media center heb je een opname automatisch op een pc staan die aan internet hangt. Met een stb waarmee je ook kunt opnemen moet je nog wel even wat kabeltjes gaan leggen.

En dan nog het doel van mijn mededeling: Het gaat me erom of men bij Ziggo op den duur ook controle wil/kan krijgen over deze stb's waarmee je kunt opnemen voor je eigen gebruik (want dat is wel de insteek volgens mij). Dus of je daar ineens ook opnamen nog maar een week kunt bekijken wellicht. Of dat je bepaalde zaken niet meer op kunt nemen.