Los bericht bekijken
  #1157  
Oud 22 juli 2009, 21:19
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Misschien helpt een plaatje:KNIP
Het wordt steeds duidelijker!

Begrijp ik nu ook goed, dat wanneer (bijvoorbeeld) Digital Everywhere een kaart zou maken met het rood en oranje omkaderde gedeelte dat CI+ is, dat dit nooit door Ziggo gecertificeerd zou worden? En misschien zelfs wel nooit een officieel CI+ logootje kan krijgen?
En als dat zo is, is de achterliggende gedachte dat je achter die DE kaart ook opname (en dus verspreidings-)apparatuur zou kunnen hangen in plaats van enkel een tv die de boel weergeeft?

Eigenlijk zou je je dus ook kunnen afvragen hoe "common" deze interface nog is... Ja, het zal op zich nog wel common zijn, want als het goed is blijft het nog steeds IRdeto alleen dan met CI+ en men zou nog steeds kunnen overstappen op Conax waardoor men enkel een andere CI+ CAM nodig heeft. (Of haal ik nu weer dingen helemaal door elkaar?)

En hoe doet men dat straks met STB's waarmee je ook tv op kunt nemen? Daar zit geen CI in en dus hebben ze geen "last" van CI+. Maar de content kan nog steeds worden opgenomen. Of is dat geen probleem aangezien de content enkel opgenomen kan worden en niet zomaar in digitaal formaat op internet gezet kan worden?

Laatst gewijzigd door Plantje; 22 juli 2009 om 21:20 Reden: Knippen om te voorkomen, dat mijn reacties idioot lang worden