Discussie: Vraag: Levertijden Ziggo
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 22 juli 2009, 20:57
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Complete / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martijn71 Bekijk bericht
Even een vraagje van een binnenkort nieuwe Ziggo gebruiker, hebben meer mensen het installatiepakket pas kort voor de ingang van het abbonement in huis gehad ?

Ik stap per 1-8 over en heb het nog steeds niet in huis (aangevraagd medio juli) moet ik me nu zorgen gaan maken of valt dat mee...

Ziggo helpdesk is wel behulpzaam maar wordt ik niet vrolijk van die hebben het over enkele weken, maar ik kan me slecht voorstellen dat je je spul pas krijgt nadat je aansluiting is overgenomen...
In de bevestigingsbrief die je krijgt staat een levertijd. Bij mij hoefde er niets overgenomen te worden en de monteur mocht ook thuis blijven. Ik kreef het pakket binnen een week. In de brief stond levering binnen twee weken.

Bij kennissen komt er wel een monteur langs en wordt het telefoonnummer overgenomen. In de brief staat dat het pakket wordt geleverd een aantal dagen voordat de monteur langs- en binnenkomt. Die staat gepland op 30 juli, op 30 juni is het besteld en het pakket is er nog niet, conform de brief.

Hopelijk word je daar weer vrolijk van.