Los bericht bekijken
  #8  
Oud 22 juli 2009, 01:40
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Question

Tja,

Ja, ik heb zelfs nog nooit een Arris modem gezien. En van die oudere kan ik weinig zeggen; de Arris documentatie blinkt ook niet echt uit door volledigheid (meldt het web-interface zelfs in het geheel niet), en ik heb nog geen goede items daarvan in het forum gevonden.
En een heleboel mensen zeggen dat je er niet in kunt komen.

Maar ik heb wel een vrij goed geheugen.

En ik herinner me deze draad over de Arris TM702 (door de starter abusievelijk eerst aangezien voor een motorola):
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...11&postcount=1

In die draad, waar jijzelf trouwens ook nog aan hebt meegedaan, lezen 2 personen (Roel21 en Mutsie) voor zover uit die draad blijkt zonder enige bijzondere moeite of problemen een Arris TM702 DOCSIS 3.0 modem uit.
Ik wist in die draad nog weinig van Arris modems, en had naast verhalen dat je er niet in kon komen ook een verhaal gezien dat je er wel in kon komen wanneer je een cookie (192.168.100.1) weggegooid had, maar deze twee werden voorzover na te gaan niet door enige voorkennis gehinderd en konden zo alles uitlezen uit voorzover na te gaan normaal on-line staande modems.

Dat wil ik natuurlijk wel eerst zeker weten.

Daarom heb ik beiden een PM gestuurd naar aanleiding van die draad, om nog even heel precies na te vragen hoe en onder welke omstandigheden die uitlezing tot stand is gekomen.

Daarna ga ik nog proberen uit te vinden of er misschien verschillende versies in hardware en/of firmware van dit modem voor handen zijn.

Maar totdat dat helemaal duidelijk is weiger ik voetstoots aan te nemen dat het Arris Touchstone modem (in ieder geval de TM702 versie daarvan) on-line onbenaderbaar is.
En daarom vraag ik mensen ook dat serieus uit te proberen, zonder bij voorbaat te geloven wat iedereen zegt en daardoor maar half te kijken.

Ik hoop dat je daar in mee kan voelen,

Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.