Los bericht bekijken
  #7  
Oud 21 juli 2009, 23:44
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meesdroo Bekijk bericht
Vhpop meldde (als tweede al) aanvankelijk ook dat het Arris modem niet uit te lezen was en ook dat bleek puur een firewall kwestie te zijn; het is nu, na enig ge-etter, al enige malen gewoon gelukt om een werkend Arris-modem uit te lezen.
Het modem van Vhpop was (is? topic vandaag nog niet bekeken) offline, dat was juist zijn probleem.

Ik heb thuis de Arris 450 (zonder telefonie) en de 401 gehad, beide niet uit te lezen, tenzij deze standby stond, met een direct aangesloten PC zonder firewall.

In de begintijd van telefonie bij @Home werden 402's gebruikt. Dit waren de eerste modems waarbij @Home via het profiel de standbyfunctie uitgeschakeld heeft, omdat deze functie nog al eens per ongeluk gebruikt werd, waarna klanten gingen bellen omdat ze geen verbinding hadden. Grappige was dat bij de eerste poging hiervoor, de functie actief bleef, maar dat de leds niet meer aangaven of het modem wel of niet standby stond. Erg handig bij de troubleshoot...

De enige (door @Home/Ziggo gebruikte) Arris waar ik geen eigen ervaring mee heb, is de 702, maar hier werd al in één van de eerste gebruikerservaringen op het forum al aangegeven dat deze niet te benaderen was. De reacties in dit topic lijken dat te bevestigen.