Los bericht bekijken
  #3  
Oud 21 juli 2009, 22:29
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Heb jullie soms beide een Ubee evm3200 modem gekregen? Indien dit het geval is, adviseer ik je om toch telefonisch contact op te nemen met de klantenservice/helpdesk.

Er loopt op dit moment een issue met deze modems waarbij het niet mogelijk is om te bellen of gebeld worden doordat de telefoonlijn op een ingesprekstoon springt wanneer het gesprek tot stand gebracht wordt.

Indien bovenstaande omschrijving van de storing soort gelijk is aan de storing die jullie ondervinden, kan je telefonisch contact opnemen met de klantenservice en vragen om een monteur. De monteur zal je Ubee modem dan swappen voor een Arris modem. Hierna zouden de problemen direct opgelost moeten zijn.

De callcenter agents zouden inmiddels ook de hoogte moeten zijn van de storing. Indien zij geen monteur voor je willen inplannen, kan je ze verwijzen naar hun 'storingspagina'.

Op dit moment wordt er onderzocht of en hoe dit probleem verholpen kan worden. Tot dat daar meer over bekend is, is een modem swap de enige oplossing.