Los bericht bekijken
  #15  
Oud 21 juli 2009, 16:33
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Standaard

Je raakt nu aan het tere punt van de organisatie/registratie/communicatie struktuur van Ziggo.

Of wat daar voor doorgaat.

Ik denk dat we als MGV (we ? het is me ondanks diverse mailtjes nog steeds niet gelukt om betalend lid te worden) er in eerste instantie op moeten mikken dat alle contacten van een klant met Ziggo, binnen één dag bevestigd worden door een email (of mail wanneer het een product zonder internet betreft) op het hoofd email-adres van die klant, waarbij ten minste een referentienummer en een verantwoordelijke afdeling/medewerker wordt doorgegeven.

Die mail toont aan dat je melding is aangekomen en geregistreerd (ik krijg nu de indruk dat veel meldingen vanaf het ophangen van de telefoon spoorloos zijn) en geeft je de mogelijkheid daar op terug te komen. Voor Ziggo maakt het koppeling van meerdere contacten en afspraken mogelijk/gemakkelijk; dat zou de oeverloze hoeveelheid medewerkers die nergens van afweten ook wat moeten beperken.

Totdat iets dergelijks lukt loont het om, één of twee dagen na een contact waarbij afspraken zijn gemaakt, Ziggo nogmaals te bellen en naar de status van die afspraken te vragen. Dan kun je, wanneer de computer jou in het geheel niet blijkt te kennen, altijd een nieuwe afspraak proberen te maken.

Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.