Discussie: Vraag: Reputatiepunten toekennen
Los bericht bekijken
  #79  
Oud 20 juli 2009, 23:10
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.451
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Oké, vanwaar deze verandering in instelling als ik vragen mag?
Vanwege de grijze vakjes en het misverstand wat daarover ontstaat.
Grijze vakjes zijn niet per definitie 'negatieve reputatiepunten' maar zijn reputatiepunten die nul punten opleveren. Ik heb een aantal van die gevallen bekeken. Het zijn vaak juist positieve opmerkingen, maar omdat iemand zelf dan 9 of 8 punten heeft kan hij wel reputatiepunten uitdelen, maar die hebben een waarde nul en geven dan ipv een groen of rood blokje een grijs blokje.

Sommige 'beginners' op het forum krijgen een negatieve reputatiepunt als ze een beginnersfoutje maken door niet te zoeken en dubbele vragen te stellen e.d. Nu mogen ze een paar negatieve punten krijgen, maar zolang ze nog 5 of meer punten hebben kunnen ze het zelf nog wel gebruiken. Daarvoor zorgde 1 negatieve punt al voor het niet meer kunnen geven van punten.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Klopt het dan ook dat de omschrijving bij negatieve reputatie punten (grijs vakje) zijn weggehaald? Zie nu opeens een blanko commentaarvakje terwijl ik die gisteren niet gezien heb en ik mis een commentaarregel die ik 'gequote' heb in een posting?
Gert.
Negatieve punten zijn niet altijd grijs. Grijs is alleen 'nul punten'. Als het een blanco regel is, is het nooit een negatief punt geweest, want bij een negatieve beoordeling moet iemand altijd een commentaar geven, zonder commentaar kun je geen negatief punt geven.
Ik weet zelf niets van weghalen van gequote commentaarregels. Het zou eventueel kunnen komen doordat er van de gebande persoon meldingen verwijderd zijn dat weet ik niet zo. Je kan me eventueel een pb sturen met welke opmerkingen het waren dan kan ik kijken of dit misschien door andere mods verwijderd is.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....