Los bericht bekijken
  #1129  
Oud 20 juli 2009, 21:25
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Casey111 Bekijk bericht
Hoezeer ik Archie ook waardeer voor zijn technische bijdragen: nu begrijp ik hem niet meer. Sinds wanneer mogen we van hem nu ineens wel 'een gerucht' dat 'mogelijk verspreid is door Ziggo' gaan geloven. Ik dacht dat wij (de trouwe posters en grondige lezers van dit forum) het er over eens waren: CI+ komt eraan, Anoniem is degene die het best weet hoe het ervoor staat (hij is tenslotte verantwoordelijk voor de tests van decoders, CAM's en TV's), en het enige dat Anoniem heeft losgelaten is 'dat er nog wat problemen zijn waardoor het mogelijk augustus wordt'. Waarom zouden we dan nu een 'gerucht' gaan geloven dat het nog wel twee jaar duurt?
Er wordt hier op het forum mensen aangeraden om hun aankopen maar te blijven uitstellen in afwachting tot de officiele "gecertificeerde" TV lijst van Ziggo waar al langere tijd sprake van zou zijn. Mensen die toch besluiten dat ze nu al lang genoeg gewacht hebben op Ziggo wordt zelfs om tekst en uitleg gevraagd waarom ze niet langer blijven wachten. Binnen die context heb ik met die bijdrage van dat gequote gerucht duidelijk willen maken hoe belachelijk het eigenlijk is om maar op Ziggo te blijven wachten totdat ze eens een keer met duidelijkheid komen. De uitstel varieert nu van enkele maanden tot een jaar of twee als we dit soort geruchten uit de retail serieus zouden moeten nemen.

Ik vraag dus niet om dit gerucht te geloven, ik probeer alleen maar aan te geven dat iedereen lekker zelf moet weten of die wel of niet blijft wachten op iets dat er alleen had moeten zijn volgens de allereerste berichtgeving.