Los bericht bekijken
  #1125  
Oud 20 juli 2009, 21:12
Casey111's schermafbeelding
Casey111 Casey111 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2006
Locatie: Venhuizen
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus
DTV: Panasonic, Samsung H360R, Vantage 8000 CS
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
De essentie van de quote van dat gerucht is dat kennelijk via de electro retail ondertussen alweer wordt aangegeven dat het nog wel een tijdje gaat duren totdat er 100% gecertificeerde TV's komen en de vraag is dan hoe lang de consumenten nu moeten blijven afwachten met hun aankopen.
Hoezeer ik Archie ook waardeer voor zijn technische bijdragen: nu begrijp ik hem niet meer. Sinds wanneer mogen we van hem nu ineens wel 'een gerucht' dat 'mogelijk verspreid is door Ziggo' gaan geloven. Ik dacht dat wij (de trouwe posters en grondige lezers van dit forum) het er over eens waren: CI+ komt eraan, Anoniem is degene die het best weet hoe het ervoor staat (hij is tenslotte verantwoordelijk voor de tests van decoders, CAM's en TV's), en het enige dat Anoniem heeft losgelaten is 'dat er nog wat problemen zijn waardoor het mogelijk augustus wordt'. Waarom zouden we dan nu een 'gerucht' gaan geloven dat het nog wel twee jaar duurt?

En dat Ziggo geen fan is van Alphacrypt wisten we al langer. Dat dat mogelijk ertoe leidt dat de Alphacrypt in een Ziggo CI+ gecertificeerde TV een zwart beeld zal geven heb ik ook al vaker gesteld. Dat is technisch mogelijk en hoe vervelend het ook voor de kopers van een Alphacrypt CAM ook is, dat is nou eenmaal het risico als je een onofficiële weg bewandelt... Maar, gezien de verwachte verkoopprijs van een CI+ CAM nou ook weer niet zo'n drama ;-)
__________________
De Kijker Kiest...