Los bericht bekijken
  #1121  
Oud 20 juli 2009, 20:57
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Plantje Bekijk bericht
Nou, ik lees het als: omdat ze gemerkt hebben dat Alphacrypt mensen last hebben van een wijziging hebben ze de wijziging terug gedraaid en duurt het weer wat langer voordat ze de boel kunnen omgooien om CI+ in te voeren.
Waar staat dan dat er iets is terug gedraaid? De "gevreesde beveiligingsupdate" slaat op het blokkeren van de AlphaCrypt door Ziggo waarvoor nu al een hele tijd gevreesd wordt op de diverse forums. Dit heeft een medewerker van een electro retail keten begrepen uit een memo dat hij van de inkoop afdeling heeft gehad, vermoedelijk om het winkel personeel nogmaals te informeren om geen AlphaCrypt meer te adviseren omdat Ziggo al langer via het dealer kanaal dreigt dat de AlphaCrypt op zwart gaat. Verder heeft de inkoopafdeling aangegeven dat de CI+ vol met kinderziektes zit en dat het waarschijnlijk nog wel twee jaar gaat duren totdat er 100% gecertificeerde TV's komen. Ik denk dat die inkoopafdeling die informatie ontvangen heeft via één van de TV fabrikanten, anders zou ik ook niet weten waarom ze dat aan hun winkel personeel doorgeven.

Citaat:
Ik woon ook in Zwolle en heb nergens last van!
Ik wil er alleen maar mee aangeven dat dit soort verhalen/geruchten als sinds 2005 de ronde doen over de AlphaCrypt en telkens blijkt weer dat de personen die dit verhaal brengen op de forum dit gehoord hebben tijdens dealer bijeenkomsten georganiseerd door Ziggo. Telkens zou er binnenkort sprake zijn van het op zwart gaan van de AlphaCrypt en nu 4 jaar later doet hij het nog steeds.

De essentie van de quote van dat gerucht is dat kennelijk via de electro retail ondertussen alweer wordt aangegeven dat het nog wel een tijdje gaat duren totdat er 100% gecertificeerde TV's komen en de vraag is dan hoe lang de consumenten nu moeten blijven afwachten met hun aankopen.