Los bericht bekijken
  #1099  
Oud 20 juli 2009, 18:20
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Waarom zou iedereen toch moeten wachten tot het Ziggo behaagt om "toestemming" te geven tot de aankoop van een bepaalde TV?
Er zijn toch wel meer overwegingen om tot de aankoop van een HD TV/Display over te gaan dan alleen eventuele DVB-C/CI(+) support van Ziggo.
Van mij hoeft helemaal niemand te wachten. Zeker zijn er meer overwegingen om tot de aankoop van een tv over te gaan. Daarom vraag ik ook wat de reden is.

Alleen wat hier weer heel erg blijkt is dat er vragen gesteld worden waarop de antwoorden gewoon nog niet beschikbaar zijn. Als je dit draadje een beetje leest (hoef je nog lang niet alles te lezen) weet je dat die antwoorden er nog niet zijn.

Dan vind ik het dus ook zo raar dat zo'n IT's verkoper wel weer wat uit zijn duim zuigt en dat vrolijk aan klanten vertelt!

Tegen de vragensteller rpjknoop kan ik alleen maar zeggen: loop niet het risico dat je zit met een gemiste kans van Ziggo! Wacht het even rustig af. Lees ondertussen hier wat bijdragen van diverse forum leden. Je komt dan een stuk meer te weten, want er staat hier en daar hele goede en duidelijke uitleg bij!